Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Skandia Gereedschap set - handzaag en werkhandschoen in draagbak - 3-delig

Beste prijs: € 25.87

Koop nu online!

1 - 4 dagen

Skandia heeft speciaal voor Vaderdag setjes samengesteld, onder de naam Vadoedag, met gereedschappen voor de veel voorkomende klusjes. Het is een leuk en praktisch Vaderdag cadeau om te krijgen en om te geven.

De belangrijkste specificaties
• Afmetingen draagbak: 39 x 24,5 x 11/20 cm
• Tweezijdig geslepen zaagblad, 9 tanden per inch (9 TPI)
• Handschoenen voorzien van een elastische klittenband sluiting

De voordelen van Skandia Gereedschap set - handzaag en werkhandschoen in draagbak - 3-delig
Gereedschapsset geleverd in een oranje Skandia draagbak is een leuk en praktisch cadeau om te krijgen en om te geven.

Wat zit er in de verpakking?
Skandia (gereedschap-) draagbak, ook wel klusbox of pluggenbox genoemd. Handige en sterke oranje kunststof draagbak. Met 2 vakken voor diverse doeleinden. Voorzien van degelijke zwarte draagbeugel met goede grip en 4 gaten in de rand waar men bijvoorbeeld schroevendraaiers in kan steken.
Skandia universele handzaag 300 mm, handy model, met hardpoint vertanding. Dankzij de hardpoint vertanding blijft de zaag langer scherp. Geschikt voor diverse zaagwerkzaamheden zoals het afkorten van onder andere plinten, profielen en laminaatdelen, en het op maat zagen van hardhouten glaslatten. In het zaagblad zit een gat om de zaag op te hangen en is voorzien van een kunststof tandbeschermer.
Skandia werkhandschoenen van zwart industrieel latex, handpalmen voorzien van synthetisch leer tegen slijtage. Dankzij het soepele materiaal behoud je goed gevoel in je vingers en zijn ze dus geschikt voor het fijne werk. Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen. Handschoenenmaat 11.

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma