Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Ring Chime Pro - Deurbelgong - Voor video deurbel

Beste prijs: € 59

Koop nu online!

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

De Ring Chime Pro is een uitbreiding op alle Ring video deurbellen. Wanneer je smartphone leeg is of in een andere kamer ligt, zou het kunnen gebeuren dat je niet merkt dat er wordt aangebeld. Met de Ring Chime Pro kan je de deurbel gewoon in huis horen. Je hoeft hem alleen maar in het stopcontact te steken en hem draadloos te verbinden met je Ring Video Deurbel via je wifi-netwerk.

Het volume en de beltoon zijn aan te passen naar je eigen voorkeur. De Ring Chime Pro heeft door de wifi-versterker maar liefst een bereik van 50 meter en kan daardoor tot een afstand van 50 meter van de deurbel geplaatst worden.

Veiligheidsring rondom je huis.
Je kan een Ring Video Deurbel en Ring Chime Pro perfect gebruiken om het deel rond je voordeur te beveiligen. Of je combineert een Ring Video Deurbel met een of meerdere Ring Beveiligingscamera's en creƫert daarmee niet alleen een complete veiligheidsring rondom je huis maar tegelijkertijd een rustig en veilig gevoel voor jezelf en je familie.

Voordelen:
- Deurbel altijd hoorbaar
- Draadloze verbinding tussen deurbel en chime.
- Bereik van 50 meter
- Volume vrij instelbaar
- Geluid volledig uit te schakelen
- Makkelijk te installeren

Inhoud verpakking:
- Ring Chime Pro
- Handleiding

Installatieproces van de Ring Chime Pro
De Ring Chime Pro is makkelijk te installeren. Onder de afbeelding kan je een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die je verder helpt in het installatieproces. Mocht je er toch echt niet uitkomen kan je Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81. (let op: deze dienst is alleen beschikbaar in het Engels).

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma