Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

PowerCube Extended Duo USB Stekkerdoos - NL/DE (Type F) - 4 stroompunten en 2 USB-Poorten - Kabel 1,5 mtr. - Wit/Groen

Beste prijs: € 22.5

Koop nu online!

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

De PowerCube Extended Duo USB (Type F voor o.a. Nederland en Duitsland) is een handig en stijlvol ontworpen stekkerdoos met 4 ingebouwde stopcontacten en een kabel van 1,5 meter. Met de PowerCube Extended Duo USB heb je altijd 4 extra stopcontacten binnen handbereik. Door de compacte kubusvorm kunnen stekkers elkaar niet meer overlappen. Je kunt hem eenvoudig op het bijgeleverde docking station zetten, op of onder je bureau, aan de muur of waar dan ook. Met zijn gekleurde contactpunten is de PowerCube ook een mooi stekkerblok. De PowerCube Extended Duo USB is voorzien van 4 stroompunten en twee USB laders. Hiermee kun je je mobiele telefoon, tablet, gps, camera’s, mp3’s, spelcomputers etc. eenvoudig opladen op je bureau. Vele malen sneller dan de USB-poort van je PC of laptop.
Ook aan de veiligheid is gedacht: alle contactpunten zijn voorzien van kinderbeveiliging en de maximale stroomsterkte is 16 A. De PowerCube heeft o.a. de RedDot Design Award gewonnen en wordt geleverd in een fraaie hersluitbare verpakking. De PowerCube Extended Duo USB heeft naast het CE en ROHS keurmerk ook het bekende KEMA keur. De USB Poorten hebben een output van 5V, 2100mAh. De PowerCube werd uitgevonden door 2 studenten Industrieel ontwerpen aan de TU Delft, die het gek vonden dat het eerste wat men vaak bij een vergadering doet, onder de vergadertafel duiken om een laptop of beamer in te pluggen. Dat dit veel beter kan bewezen ze met de PowerCube, het eerste eigen product van Yixia Jiang en Arthur Limpens.

* Powercube Stekkerdoos
* Lengte kabel 1,5 mtr.
* Voor 4 stekkers en 2 USB-poorten
* Wit/Groen

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma