Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Paauwer M6 Video Deurbel met Gong en Oplaadbare Lithium Batterij – Deurbel met Camera Draadloos – Intercom en Bewegingssensor – Smart Video Deurbel inclusief Chime – Deurtelefoon – Slimme Deurbel – Deurbelsets

Beste prijs: € 159.99

Koop nu online!

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Wil je géén abonnement- en installatiekosten? Met de Paauwer Video Deurbel heb je toegang tot de gratis app en kun je gratis video's opnemen en terugkijken. Via de app wordt je van alles rondom je voordeur op de hoogte gehouden!

Wanneer iemand aanbelt, maar ook wanneer er beweging voor je deur is krijg je hier een melding van op je telefoon. Je kunt gemakkelijk communiceren met je bezoekers wanneer je niet thuis bent of wanneer je wel thuis bent, maar liever binnen wilt blijven.

De video deurbel is makkelijk zelf te installeren, waardoor je geen installatiemonteur nodig hebt. Met de ingebouwde lithium batterij kun je er 4-6 maanden tegenaan. Wanneer de deurbel bijna leeg is krijg je hier een melding van, zodat je de ingebouwde batterij kunt opladen.

Voordelen van de Paauwer video deurbel
✔️Gratis app beschikbaar!
✔️Geen abonnementskosten
✔️Ingebouwde lithium batterij met lange levensduur
✔️Video’s opnemen op je telefoon is mogelijk zonder micro SD kaart of abonnement kosten
✔️Zelf makkelijk te installeren
✔️Scherp en goed beeld, zowel ‘s nachts als overdag
✔️Inclusief deurbelgong
✔️52 verschillende melodieën

Camera en App
De Paauwer deurbel met camera laat het je weten als er een bezoeker voor de deur staat. Via de app op je telefoon krijg je hier een melding van. Je kunt live met iemand praten door de luidspreker en meekijken op de videobeelden. Naast dat je live de videobeelden kunt bekijken, kun je deze scherpe 750HD videobeelden ook opnemen en terugkijken via de app.

Nachtmodus
Zelfs wanneer er ‘s nachts iemand aan je deur staat kun je de videobeelden bekijken door de nachtmodus. Deze nachtmodus schakelt automatisch in wanneer het donker wordt.

Veiligheid rondom je huis
De Paauwer video deurbel is ideaal om het deel rond de voordeur te beveiligen. Door de bewegingsdetector geeft de deurbel direct een melding op je telefoon. Je kunt de bewegingsdetector zelf instellen op gevoeligheid in de app.

IP65 Weerbestendig
Met de IP65 keuring is de deurbel beschermd tegen water en stof.

Voeding/Batterij
De ingebouwde lithium batterij gaat 4-6 maanden mee zonder op te laden. Als de batterij bijna leeg is, geeft hij dit aan via de app. Met de bijgeleverde USB oplaadkabel kun je de accu weer opladen.

Geen extra abonnementskosten
Bij deze video deurbel zitten verder geen extra abonnementen inbegrepen. Je zit dus nergens aan vast!

Deurbelgong
De deurbel moet binnen 24 meter van de deurbel in het stopcontact worden gedaan. Verder hoef je alleen nog maar connectie te maken met de deurbel en is de gong klaar voor gebruik. Daarnaast kun je het volume naar wens instellen met de knop aan de zijkant. En heb je de keuze uit 52 verschillende melodieën. Deze kun je uitkiezen door op de pijltjes aan de zijkant van de deurbelgong te drukken.

Bevestigen van de deurbel
Voor het bevestigen van de deurbel zitten er plakstrips, 2 pluggen en 2 schroeven inbegrepen. Zo kun je zelf kiezen hoe je de deurbel op wilt hangen. Wil je er zeker van zijn dat niemand de deurbel zomaar mee kan nemen? Kies er dan voor om de deurbel op te hangen met de schroeven. Zo krijgen dieven geen kans!

Wat zit er in de verpakking
✔Paauwer video deurbel
✔Deurbelgong
✔Muur montage houder
✔2 pluggen en 2 schroeven
✔Montage sleutel voor de schroeven
✔Plakstrip
✔USB oplaadkabel
✔Gebruiksaanwijzing

Altijd weten wie er aan je deur staat? Bestel dan voor 23:59 uur de Paauwer video deurbel, zodat je hem morgen al in huis hebt!

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma