Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Flexa Powerdek Muurverf - 10L - Muren & Plafonds - 9010 + Muurverfset 5-delig

Beste prijs: € 41.95

Koop nu online!

Uiterlijk 30 september in huis

Maak jouw aankoop compleet met de Flexa powerdek Muurverf 9010 + een 5-delig anti-spat muurverfset van SAM.

Flexa Powerdek Muren en Plafonds is een vochtregulerende en goed dekkende waterverdunbare matte muurverf voor binnen en daarnaast uitermate geschikt om op plafonds te gebruiken.

Waarvoor is dit product geschikt
Flexa Powerdek Muren en Plafonds is uitermate geschikt voor het schilderen van je muren en plafonds binnenshuis. Deze verf is onder meer geschikt voor verschillende soorten ondergrond muren en plafonds binnen zoals baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf en schoon metselwerk.

De voordelen van Flexa Latex Plus:
Extra dekkracht
Vochtregulerend

Belangrijke specificaties:
• Mat uiterlijk
• Met water te verdunnen
• Droogtijd gemiddeld per laag 6 uur bij 20°C

Rendement:
Circa 9 m² per liter. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement.

Hoe breng ik Flexa Powerdek Muren en Plafonds aan?

• Voorbehandeling:
Gebruik voor een nog duurzamer eindresultaat Alabastine Voorstrijk. Zo voorkom je dat muren teveel muurverf opzuigen en het zorgt voor een betere dekking en hechting van de muurverf. Breng een dekkende laag voorstrijk aan met een roller. De randen kun je het beste vooraf doen met een acrylkwast. Laat de laag voorstrijk ongeveer 4 uur drogen en doorharden voordat je daarna de muurverf aanbrengt.

• Muurverf aanbrengen:
Als de voorstrijk goed gedroogd is, kun je beginnen met de eerste laag Flexa Powerdek Muren en Plafonds. Voor een mooi dekkend en egaal resultaat kun je het beste twee lagen aanbrengen. Begin ook hier bij de randen met een kwast en schilder daarna de grote vlakken met een vachtroller. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De droogtijd tussen de lagen is ongeveer 6 uur bij 20 graden. Reinig na afloop je gereedschap met water. Breng eventuele verfresten bij een verzamelpunt voor klein chemisch afval.

Bewaaradvies
Flexa Powerdek Muren en Plafonds kun je tenminste één jaar op een vorstvrije plaats bewaren in een ongeopende verpakking.

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma