Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Dremel Moto-Saw figuurzaag

Beste prijs: € 103.4

Koop nu online!

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

De Dremel Moto-Saw figuurzaag is een compacte en eenvoudig te gebruiken elektrische figuurzaag voor precisiezagen in verschillende materialen. Met zijn assortiment verschillende zaagbladen kan de Dremel Moto-Saw heel veel verschillende materialen eenvoudig de baas. Dankzij het afneembare gedeelte kan deze niet alleen stationair maar ook in de hand overal worden gebruikt. Deze gebruiksvriendelijke elektrische figuurzaag kan niet alleen eenvoudig worden opgeborgen en opgebouwd, maar is ook gemakkelijk te bedienen.
De Dremel Moto-Saw is de gebruikersvriendelijkste decoupeerzaag.

Waar is het artikel voor geschikt?
De Dremel Moto-saw figuurzaag is geschikt voor het zagen van precisiewerk door de stationaire modus te gebruiken en is geschikt voor het zagen van grote werkstukken door de niet-stationaire modus te gebruiken. Met haar verschillende zaagbladen kan dit gereedschap gemakkelijk nauwkeurige rechte en gebogen sneden produceren in verschillende materialen, waaronder zacht hout hardhout, composietplaten, laminaat, PVC of zacht plaatmetaal.

De voordelen van het Dremel gereedschap:
- Eenvoudig in gebruik: snel verwisselen van accessoires in combinatie met moeiteloos opbouwen en opbergen door zijn compacte formaat.
- Dubbele functie: stationaire modus voor precisiewerk en niet-stationaire modus voor grote werkstukken.
- Minder trillingen: aandrukvoet.
- Precies recht zagen: geleiderails en parallelgeleider voor ondersteuning bij het zagen tot 18 mm.
- Snelheid aanpassen aan de te klaren klus: volledig variabele snelheidsregeling (1.500-2.250 o.p.m.).

De belangrijkste specificaties van het Dremel gereedschap:
- Nominaal opgenomen vermogen: 70 W
- Spanning: 220 - 240 V
- Gewicht: 1,10 kg
- Lengte: 40 cm
- Snelheid onbelast: 1.500 - 2.250 t/min
- Geluidsdruk: 77,5 dB(A)
- Geluidsniveau: 88,5 dB(A)
- Trilling: 9,3 m/s²

Wat zit er in de verpakking?
- Dremel Moto-Saw figuurzaag
- 2x universeel zaagblad voor hout (MS51)
- 2x fijn zaagblad voor hout (MS52)
- 1 x zaagblad voor metaal (MS53)
- Parallelgeleider-hulpstuk
- Handleiding
- Robuuste en ruime opbergkoffer

Tips & tricks:
- Omdat de Moto-Saw figuurzaag zeer dunne, kwetsbare zaagbladen gebruikt, is het uitermate belangrijk te begrijpen dat je het blad voor je moet laten zagen. Forceer de zaagbladen niet door er met het materiaal zoals hout tegen aan te drukken, omdat dit er toe leidt dat het zaagblad vroegtijdig zal sneuvelen. Het beste is om het werkstuk voorzichtig door de bladen te geleiden en deze het materiaal te laten zagen.
- Zorg er voor dat je een stofzuiger aansluit op de Moto-Saw figuurzaag zodat het stof wordt verwijderd uit de zaagsnede, waardoor het gemakkelijker zagen wordt voor de zaagbladen.

Informatie over het merk
Dremel is bekend om zijn innovaties en hoge normen van kwaliteit, functionaliteit en ergonomie. Dremel richt zich in eerste instantie op het creëren en vervaardigen van hoge snelheid roterend gereedschap van de hoogste kwaliteit. Deze belofte maken zij reeds 80 jaar waar. Het begon allemaal in 1932 met de introductie van de eerste multitool door de oprichter van het bedrijf, AJ Dremel. Door de jaren heen is de Dremel serie uitgegroeid tot een heel systeem van gereedschappen, accessoires en hulpstukken. Al deze artikelen zijn te koop bij bol.com en hierdoor hebben wij het grootste Dremel assortiment van Europa! Dremel levert top producten aan consumenten in verschillende doelgroepen. Variërend van houtbewerkers tot glassnijders, casemodders of oldtimer restaurateurs.

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma