Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Camera deurbel met intercom, draadloos, bewegingsmelder, 1 x 7" kleurenscherm + 8GB SD kaart - Doorsafe 4780

Beste prijs: € 189

Koop nu online!

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Geen Chinees of groot Amerikaans bedrijf kijkt mee door de camera van deze camera deurbel, want hij is niet verbonden met het internet dus 100% privé, veilig en betrouwbaar. Want internet verbindingen, en al helemaal WiFi, zijn eigenlijk niet geschikt voor een camera deurbel, want veels te instabiel, en je wilt van een deurbel echt geen oproep missen.

Product informatie:

De Doorsafe 4760 is een draadloze deurbel met camera en intercom die werkt op een eigen draadloze frequentie. De camera lens die je kunt draaien in de juiste hoek bij de installatie. Als er iemand aanbelt kan je zien en praten met wie er voor de deur staat op een 7 inch TFT lcd-kleurenscherm. In het scherm zit een ingebouwde speaker en microfoon waardoor je kunt praten met wie er aanbelt. Draai de camera bij installatie in de juiste hoek zodat de aanbeller optimaal in beeld komt. De camera heeft een 120 graden groothoeklens met twee infrarood LED’s voor nachtzicht.

Van iedereen die aanbelt kan automatisch een foto of een video worden gemaakt. Je kunt ook, nadat iemand heeft aangebeld, tijdens het kijken door de camera aanvullende foto’s en video’s maken. Deze beelden worden opgeslagen in het kleurenscherm op een meegeleverde 8GB micro SD-card.

De buitendeurbel is beschermd met een regenkap, zodat je je geen zorgen hoeft te maken met slecht weer. De buitendeurbel zit in een regenkap die met 3 schroeven te vestigen is. De buitendeurbel heeft ook een PIR-bewegingssensor. Hiermee kan er automatisch een video opname worden gemaakt wanneer de camera beweging detecteert. In een lijst is te zien op welke datum en tijd de laatste tien keer is aangebeld of dat er een beweging is waargenomen terwijl u niet thuis was.

Het volume, lengte en ringtone en de helderheid van het kleurenscherm zijn instelbaar. Er is een keuze aan 4 verschillende ringtones. Via de SD-kaart kunnen er nog meer ringtones worden toegevoegd. De buitendeurbel krijgt stroom van een 12V adapter. Het bereik is 10 tot 250 meter, die is erg afhankelijk van de situatie.

De buitendeurbel heeft ook een diefstalalarm. Zodra iemand de buitendeurbel losmaakt klinkt er uit de buitendeurbel en het scherm een sirene. Aan de achterkant van het scherm is een uitvouwbare standaard waarmee het scherm op een tafel rechtop kan worden gezet. Het scherm is ook aan een muur op te hangen door een meegeleverde ophangbeugel die met 4 schroeven te bevestigen is. Het scherm kan daarna nog makkelijk van deze ophangbeugel worden afgehaald.

Optioneel: een back-up accu voor in de deurbel, zodat de deurbel ook kan werken bij stroom uitval, is optioneel te koop, aangezien het uitvallen van de stroom in Nederland eigenlijk nooit voorkomt, maar sommige mensen vinden dit toch een veilig idee.Afmetingen:
- buitendeurbel: 134 x 74 x 31 mm
- binnenscherm: 200 x 27 x 150 mm

Menu talen:
nederlands, duits, engels, spaans, frans, russisch

Elektrische deuropener:
max. 1, zowel arbeids- als ruststroom, deuropentijd instelbaar

Ringtone:
4 – meer toevoegen via sd-card is mogelijk

Cameraresolutie/kijkhoek:
640x480/120°- verstelbare lens

Monitoringfunctie (kijken door bel zonder dat er eerst is aangebeld):
ja

Foto/video & opslag:
maakt foto’s & video’s, opslag op 8gb sd-card

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma