Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Byron DBY-23514 Draadloze deurbel – set met 2 deurbellen – Dempfunctie en 200 meter bereik

Beste prijs: € 39.99

Koop nu online!

Op voorraad. Voor 15:30 uur besteld, morgen in huis

Hoor en zie op meerdere plekken in huis als er wordt aangebeld met deze Byron DBY-23514 deurbelset. De plug-in deurbel en de op batterij werkende deurbel kun je overal in huis plaatsen. Zo kun je op meerdere plaatsen in huis de deurbel goed horen, zoals op zolder en in de garage. De deurbelset bestaat uit twee goede kwaliteit design deurbellen voor binnen en een weersbestendige beldrukker voor buiten.

Draadloos bereik tot 200 meter
De beldrukker werkt de meegeleverde CR2032 batterij en kan makkelijk geïnstalleerd worden bij elke deur. De twee deurbellen kunnen ook overal in huis geplaatst worden. Wanneer de beldrukker wordt ingedrukt zal LED verlichting oplichten om te laten weten dat de bel daadwerkelijk is ingedrukt. Deze set bestaat uit een plug-in deurbel, deze past in elk stopcontact, en een draagbare deurbel. Dankzij het bereik tot 200 meter kun je bijvoorbeeld een deurbel op zolder plaatsen en een meenemen in de tuin. Zo mis je geen enkele bezoeker.

16 melodieën en 4 geluidsniveaus
Selecteer je gewenste melodie uit de 8 opties en stel het maximaal 85 dB volume naar wens in, te selecteren in 4 geluidsniveaus. Op deze manier is de deurbel geheel aan te passen naar eigen voorkeur. Ook heeft de bel een mute functie. Deze kan worden gebruikt wanneer de baby slaapt. De deurbel geeft dan via een LED indicatie nog steeds aan dat er iemand voor de deur staat.

Makkelijke installatie
Gebruik het dubbelzijdige tape om de waterdichte beldrukker te bevestigen. De draadloze deurbellen kunnen overal in huis geplaatst worden. Het installeren van de beldrukker en deurbellen gaat snel en eenvoudig in slechts een aantal seconden.

Tip!
Deze deurbel is eenvoudig uit te breiden. Wil je tevens bij jouw achterom een deurdrukker hangen, zodat daar ook aangebeld kan worden? Dat kan. De Byron BDY beldrukkers kunnen aan elke deurbel gekoppeld worden. Verschillende melodieën zijn te selecteren aan de binnenkant van de beldrukker, zodat je weet wanneer er iemand bij de voordeur aanbelt of wanneer de achterdeurbel gaat.

Daarnaast kun je ook een extra deurbel in huis aanschaffen, welke op alle aangesloten deurdrukkers werkt. Handig voor op de bovenverdieping bijvoorbeeld.

Wat zit er in de verpakking:
Beldrukker, 2x draagbare deurbellen, 1x CR2032 batterij, dubbelzijdige tape, handleiding

Kenmerken van de Byron DBY-23514 Draadloze deurbel:

  • Ruim draadloos bereik tot maximaal 200 meter
  • Zet de deurbel op mute wanneer je baby slaapt
  • Kies uit 8 melodieën en pas het volume aan in 4 stappen
  • De draagbare deurbellen kunnen overal geplaatst worden
  • IP44 weerbestendige deurbeldrukker

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma