Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Byron BY503ZE - Draadloze deurbel - 125m - Draagbare deurbel - Beldrukker licht op in het donker - Zwart

Normale prijs: € 37.99

Beste prijs: € 24.95

Koop nu online!

9 dagen

"

Plaats de Byron BY503ZE draadloze deurbel set waar je maar wilt in huis zodat je altijd de deurbel kan horen. De draadloze ontvanger is eenvoudig overal in huis aan de muur te bevestigen. Doordat de deurbel werkt op batterijen heb je geen zorgen om de bedrading.

Eenvoudig te gebruiken

De draadloze deurbel set bestaat uit een beldrukker en een draagbare ontvanger. De draagbare ontvanger kun je eenvoudig gebruiken met 3x AA batterijen en is overal mee naartoe te nemen. Zo mis je nooit meer de bel als je in de tuin, je werkkamer of op zolder zit.

Weersbestendige beldrukker

De weersbestendige beldrukker heeft een IP44 beschermingswaarde en is voorzien van een naamplaatje, zodat bezoekers altijd weten of ze aan het juiste adres zijn. Bezoekers kunnen zien dat de bel afgaat doordat de beldrukker oplicht als deze ingedrukt wordt.

Groot bereik

De beldrukker en ontvanger zijn tot 125 meter van elkaar te gebruiken. Muren en obstakels kunnen dit bereik echter als volgt beperken:
- Open ruimte: 100% van het maximale bereik
- Houten muren of grote obstakels, zoals kasten of andere grote meubels: 80 - 95% van het maximale bereik
- Stenen muren of grote obstakels: 60 - 80% van het maximale bereik
- Metalen muren of grote obstakels: 0 - 20% van het maximale bereik

Kies je eigen melodie

De deurbel set beschikt over 8 verschillende melodie├źn, waardoor je zelf de melodie kan kiezen die het beste bij je past. Het geluidsvolume is eenvoudig aan te passen zodat je zeker weet dat je de deurbel altijd kan horen.

Eenvoudige installatie

De beldrukker is eenvoudig met twee schroeven of dubbelzijdig plakband op te hangen. Koppel de beldrukker en ontvanger in slechts enkele seconden. De deurbel stoort niet met de deurbel van je buren dankzij het grote aantal zelflerende codes waardoor de bel altijd een unieke frequentie kiest. Het is ook mogelijk om de draagbare ontvanger op een vaste plek aan de muur te bevestigen.

Uitbreidbare set

Mocht je een extra beldrukker willen aansluiten omdat je bijvoorbeeld voor zowel de voor- als achterdeur een deurbel wilt, dan kun je de set uitbreiden met de volgende Byron producten: BY30, BY33, BY34, BY35, BY37 en BY37Z.

Op de Byron BY503ZE Draadloze deurbel set ontvang je 24 maanden garantie.


Inhoud van de verpakking:

Beldrukker met naamplaatje, batterij beldrukker, draadloze deurbel, handleiding

Features:
  • Eenvoudig te installeren door de deurbel op batterijen
  • Mis nooit meer de deurbel dankzij de deurbel met 125 m bereik
  • Kies uit verschillende melodie├źn en regel zelf het geluidsvolume
  • Gebruik de ontvanger als draagbare deurbel of monteer hem aan de muur
  • Bezoekers gebruiken altijd de juiste bel dankzij de beldrukker met naamplaatje
"

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma