Goedkoop gereedschap online kopen


Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Antislip traptape met ronde uiteinden ZWART - 15 strips van 28 mm breed x 95 cm lang

Beste prijs: € 64.5

Koop nu online!

Uiterlijk 6 april in huis

Nieuw in ons assortiment: Zelfklevende antislip trapstrips met ronde uiteinden. Met een pakket van 15 strips maak je eenvoudig een gladde trap veilig. Je krijgt er gratis een Unistair Afstandhouder bij, waarmee de tape kaarsrecht op elke trede kan worden aangebracht. Een klusje waar je niet heel technisch of super handig voor hoeft te zijn. Bekijk de video en zie hóe mooi en praktisch de tape is.

Het merk Unistair biedt als énige in Nederland deze kant en klare op maat gemaakte antislip tape met ronde uiteinden aan. Vooralsnog is dit product via Bol.com in twee breedtematen en vier lengtematen verkrijgbaar in de kleur zwart. Bekijk voor een totaal overzicht alle producten van Unistair.

Zelfklevende antislip trapstrips van 95 cm lang en 28 mm breed

De tape is uitvoerig getest op duurzaamheid, slijtvastheid en heeft een krachtige lijmverbinding op de traptreden.


>TIPS voor het kiezen van de juiste lengte, breedte en kleur!


✔ Hebben niet alle treden eenzelfde lengte? Meet de lengte van de kortste trede op en trek hier ongeveer 10 cm vanaf. Bij het aanbrengen van de tape blijft, op deze trede, aan weerszijden ongeveer 5cm ruimte vrij.

✔ Het pakket antislip tape met ronde uiteinden breng je aan als een “loper” over de traptreden. Uitlijnen doe je vanuit het midden van iedere traptrede. (zie afbeeldingen)

✔ Heb je een steile trap met smalle treden, dan is de tape van 16-18 mm breed een goede keuze. Heb je wat bredere treden dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor 2 tapes van 16-18 mm of 1 antislip tape van 28 mm breed.

✔ Zwart is echt zwart! Voorlopig is de zelfklevende antislip tape met afgeronde hoeken via Bol.com alleen in de kleur zwart verkrijgbaar. Mocht je de antislip tape in een andere kleur willen bestellen, hou dan het merk Unistair in de gaten!


Voordelen van deze antislip tape op maat

✔ De treden zijn eenvoudig rondom de strips schoon te maken

✔ Voelt comfortabel aan, ook op blote voeten

✔ Krult niet op aan de kanten, de hoeken zijn afgerond

✔ Gemakkelijk in onderhoud en een langdurig mooie uitstraling

✔ Het materiaal verkleurt niet

✔ Goede hechting op iedere verf- of laklaag, zelf op geolied hout

✔ De strip is licht waterbestendig

Montage instructie

Een duidelijke montage instructie wordt standaard meegeleverd. Daarin staan handige tips voor het plaatsen van de zelfklevende antislip strip, zoals het aandrukken en wegrollen van luchtbubbels met een handrollertje. Let op met het reinigen van de treden met bijvoorbeeld alcohol doekjes! Sommige typen verf kunnen beschadigen als deze in aanraking komen met alcohol. Daarom leveren wij geen alcohol doekjes mee. Wij raden aan om met een milde ontvetter de treden goed te reinigen voordat u de tape gaat aanbrengen.

Extra productinformatie

15 Zelfklevende antislip trapstrips van 95 cm (ook verkrijgbaar in de lengtematen 65 cm, 75 cm en 85 cm)

Hoogte: 1,9mm

Breedte: 28mm (ook verkrijgbaar in de breedtemaat 16mm)

RAL kleur: 9017 (Zwart)

Zoek in ons gamma!

Gelijkaardig gereedschap in ons gamma